Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

30 Jaar Uitbureau – Free-Time

30 jaar geleden richtte men Free-Time Uitbureau op. Twee oprichters enthousiastelingen voor vrijde tijdsbesteding, zij richtte Uitbureau en Free-Time op. Dirk Schockaert is één van de bezielers. Op 29 oktober 2021 was het feest, feest om na te denken over de toekomst, feest om de 30 voorbije jaren te vieren, en feest om de start van de volgende 30 jaar in te gaan. Verse start met nieuwe ideeën vanuit het congres meegegeven, herbronnen, het sleutelwoord tot het succes, meegaan met de nieuwe noden van de tijd. Maar ook streven naar samen werking van verschillende organisatie, op het niveau van de wijk, maar eveneens met de jeugdorganisatie. Dat het loont bewijzen de vele jeugdkampen en realisaties van de voorbije 30 jaar. Dat het nog zal lonen is een feit, we kijken alvast uit naar de komende 30 jaar.

Instagram did not return a 200.