Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Bezoek aan Stadsradio

Maandag 18 oktober 2021, brachten de leerlingen van het 2de leerjaar van de Vrije Basis School Sint-Salvator, een bezoek aan Stadsradio Vlaanderen te Gent. In kleine groepjes kwamen ze de studio binnen en luisterden naar Frank Claeys (presentator Stadsradio Vlaanderen), hoe het in zijn werk gaat. Soms heel technisch, want men zend uit vanuit verschillende steden, het was dus opletten geblazen. Vooral als je weet dat er de komende dagen een project op school door zal gaan rond media. Zowel de geschreven en de gesproken media in al zijn vormen. Edwin Plasschaert was ook naar de studio gekomen om zijn taak toe te lichten wanneer hij iemand gaat interviewen op het terrein. En niet minder belangrijk, wat heb je daarvoor nodig ?

Instagram did not return a 200.