Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Breydelham en Ivan De Keyser

Het geheim van Breydel ham word niet prijsgegeven, toch een gesprek met de CEO Ivan De Keyser, een gesprek dat bruist van enthousiasme en zin om door te zetten, ook na de Corona periode. Nieuwe producten worden niet uit de weg gegaan, zoals de “Breydelporchetta”, welke in de startblokken zijn gezet, stilletjes hun weg vinden naar de consument. De Firma Breydel is dan ook gekend voor zijn “open huis” – zijn beleef sessie en is trouwens veel aanwezig in de streek op evenementen met hun “Breydel”-ham producten… de “Food-trucks”. Na het succes van hun eerste kookboek, “Hapjes met ham en spek” komt er een tweede uit: “Lekker van bij ons”. Dit in samenwerking met streekleveranciers. Het zal terug lekker smikkelen en smullen worden. Je kan dus stellen dat de firma Breydel het lekkerste in de ham uit het varken weet boven te halen. Meer info op www.breydel.be

Instagram did not return a 200.