Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Gentse feesten in de Minard en op de speelplaats.

Echt Gents (Volks)theater in de Minardschouwburg en in openlucht, op de speelplaats van de Basisschool Sint-Barbara. Binnen viert het volkstheater traditiegetrouw hoogtij met Koen Crucke, Luk De Bruyker en Ann De Prest, Bob De Moor & Jurgen Delnaet  en Jan De Raedt en zijn Cie van de Leute. Buiten bundelen we de krachten met Arne Sierens & Co. Op de speelplaats van de basisschool van Sint-Barbara gaat zijn langverwachte nieuwe stuk in premiere. Met Alles in Brand zet hij, jawel, alles in brand, met een warme ode aan onze Gentse Brandweer. Ook Pascale Platel, Dimitri Leue en Warre Borgmans met Katelijne Verbeke zijn van de partij.info-tickets www.minard.be @arne sierens

Instagram did not return a 200.