Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Ik ben onzichtbaar ziek

Zaterdag 10 oktober 2020 stelde Ilona Van Royen haar boek voor “Ik ben onzichtbaar ziek”. Een boek die ontstaan is uit haar eigen ervaring van 15 jaar lang ziek te zijn. Niet kunnen leven zoals andere leeftijds genoten. Een zeker gevoel van uitsluiting, en toch als men Ilona zag als jong meisje, zag ze er niet ziek uit. Logisch, je zag Ilona maar als ze zich goed voelde. Een zeer herkenbaar fenomeen. Hoe dikwijls hoor je de mensen zeggen, je ziet er goed uit of zij/hij zag er goed uit… schijn bedriegt. Ook het gevoel van onbegrepen te zijn is er niet vreemd aan. Na lang en vele onderzoeken ontdekte men de “ziekte van Lyme”. Ilona schreef haar beleving neer, maar ook tips, wat doe je met je ziektebeeld, je eigen verhaal…
We gingen luisteren op de persvoorstelling.
Info vindt je op www.ilonavanroyen.com
Over de ziekte kijk ook “Time for Lyme”

Instagram did not return a 200.