Gent in Beeld

Nieuws uit Gent en omstreken

Beiaard concerten in Gent

Beiaard concerten in Gent.

Zaterdagavond 1 augustus om 20u trekt de ‘Tour de France’ door de Gentse binnenstad. Laat u culinair verwennen op één van de terrasjes met Franse gerechten, wijn en muziek. Samen met de stadsbeiaardier van Sint-Niklaas, Jasmijn De Wachter, kunt u genieten van een samenspelconcert piano & beiaard, geheel coronaproof. Op het programma meezingers zoals L’important c’est la rose, Une belle histoire, La ballade des gens heureux, La vie en rose, Sous le ciel de Paris, La mer, Ma dernière volonté, Edith Piaf-medley: Je ne veux pas travailler, Ne me quitte pas, Milord, Les trois cloches, L’hymne à l’amour, Je ne regrette rien en tot slot Les Champs-Elysées. Met dank aan Historische Huizen Gent. za 01 aug 2020 20h – 21h Samenspelconcert door Jasmijn De Wachter en Kenneth Theunissen. Thema: “Franse Chansons”. za 08 aug 2020 20h – 21h Beiaardconcert door Wim Berteloot, stadsbeiaardier van Roeselare, Menen, Diksmuide en Brugge. za 15 aug 2020 20h – 21h Beiaardconcert door Jasmijn De Wachter, afgestudeerd aan de Koninklijke Beiaardschool. za 22 aug 2020 20h – 21h Beiaardconcert door Dick van Dijk, freelance beiaardier, afgestudeerd aan de Nederlandse Beiaardschool in Amersfoort. za 29 aug 2020 20h – 21h Samenspelconcert en tevens slotconcert door Jakob De Vreese en Kenneth Theunissen. Thema: “Ciao Italia”. vr 04 sep 2020 20h – 21h Samen spelconcert door Stefan Meylaers (piano) en Kenneth www.gentinbeeld.gent www.life-streaming.site

Instagram did not return a 200.