Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en omstreken

Vzw “De school van toen”.

Herbeleef je schooltijd Een schat aan oude publicaties, schriften, wandplaten, foto’s, schoolmeubelen en ander educatief materiaal. Je ontdekt het allemaal in de School van Toen. Dit bijzondere museum toont hoe onderwijs en opvoeding er meer dan 100 jaar geleden uitzag. Plan je bezoek • Waar? Klein Raamhof 8, 9000 Gent • Open: van maandag tot vrijdag, enkel op afspraak. Maak een afspraak via schoolvantoen@outlook.be Vanaf september is nu ook de School van Toen open op Koopzondagen, van 10 tot 16 uur. Je hoeft dan geen afspraak te maken en kan die dag gratis gebruik maken van het openbaar vervoer. • Prijs? De toegang is gratis voor individuele bezoekers • Info : www.deschoolvantoen.be www.gentinbeeld.gent

https://youtu.be/M8ic4wt9NbQ
Instagram did not return a 200.