Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

Natural Born Dancers brengen de “Notenkraker”

Met een hart vol liefde, passie en ethousiasme voor theater mag ik het eindelijk schreeuwen van de daken.

 “Clara en de Notenkraker” zal in première gaan op 8 januari 2022 in samenwerking met Vree Wijs Theater. We hebben de passie van creëren opnieuw met beide handen vast en voor deze voorstelling zelfs met 4 handen want Merel Van Mol zorgt tijdens deze productie voor de Zang en Drama.

 Ben jij benieuwd om mijn dansers, onze kostuums, de fantastische decors of misschien heel misschien mezelf in actie te zien? Aarzel dan niet en bestel nu jouw tickets voor één van de drie voorstellingen op 8 en 9 januari 2022 (http://www.uitbureau.be/voorstelling?VoorstellingId=6672).
We zien je daar graag met een grote glimlach, even groot als die van ons. 

Instagram did not return a 200.