Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

De gloednieuwe Monopoly Limited editie KAA Gent is er!

De gloednieuwe Monopoly limited editie KAA Gent is er! Het spel werd in gezelschap van Mr. Monopoly, de officiële mascotte voorgesteld. Deze unieke uitgave biedt een uitgelezen kans om de beste spelers uit de geschiedenis van de buffalo’s te ontdekken. Men onthulde het bord maar ook de stations, belastingen en nutsbedrijven.We kregen voor het eerst een inkijk in de Kans- en Algemeen Fondskaarten! Monopoly KAA Gent blijft trouw aan het originele Monopoly-concept maar krijgt wel een volledige bluewhite uitrusting aangemeten. Zo worden alle locaties van op het klassieke spelbord vervangen door de beste en meest iconische spelers uit de geschiedenis van La Gantoise. info@groep24.be of monopolykaagent.be

Instagram did not return a 200.