Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

Week van het Gents, 21 november tot en met 5 december 20

De zesde editie van de Week van het Gents, van 21 november tot en met 5 december 2021, dompelt je opnieuw onder in het Gentse dialect. Dit keer ligt de focus op Gentse plaats- en straatnamen. Gentenaars kunnen ook creatief aan de slag met de naam van hun straat. In 2019 stond de Week van het Gents nog in het teken van de Pierkes-poppenspelers, vorig jaar werd in een voornamelijk digitale editie op zoek gegaan naar het beste nieuwe liedje in het Gents. Dit jaar zet de erfgoedcel van het STAM voor het eerst zijn schouders onder het evenement. De zesde editie zet Gentse plaats- en straatnamen in de kijker. Info optredens en wandelingen www.stamgent.be

Instagram did not return a 200.