Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

Gent op Zondag 19 september autovrij rond de Zuid.

Bezoek van de Koning en Koningin met drie van hun kinderen aanwezig. Zondag 19 september werd de fly-over B401 een groot feest en het centrum van Gent, alles binnen de stadsring R40, wordt autovrij gemaakt. . Alles is voor Fietsers, voetgangers, steps, skateboards en andere kleine wieltjes, uiteraard bus, tram, taxi’s, hulpdiensten en mensen met een mindervalidenkaart. In het Zuidpark komen grote picknickplaatsen , allerlei attracties. Een reuzenrad van 20 meter hoog, een zweefmolen, springkastelen en kinderanimatie. Pianist Jef Neve samen met Jasper Maekelbergh op de brug . Reginald & De Bosbeesten, een feestband voor kinderen, Isolde Lasoen – drumster bij Daan en zangeres – samen met de muzikanten van Les Bens en Bent Van Looy en een een bigband met sterallures Café Marché.

Instagram did not return a 200.