Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

Theater-schoolvoorstelling SOS Plastiek.

Deze voorstelling gaat onder andere over klimaat en milieu, vandaag en in de toekomst en zal beschikbaar zijn vanaf september 2021 voor de eerste, tweede graad en derde graad van het secundair onderwijs. Een muzikale, educatieve, milieuvriendelijke en zelfs futuristische theatervoorstelling. Over vergeten zijn, verworpen en zelfs weggeworpen zijn. Over leven, overleven, beleven en boodschappen in een fles. O ja, en ook over plastiek. Regisseur en auteur Pieter Klinck gaat in dit stuk de clichés rond klimaat en milieu niet uit de weg, maar wil integendeel een platform bieden aan alle middelbare scholen in Vlaanderen om deze voorstelling als ’tool’ te gebruiken voor maatschappelijk relevante discussies in de klas. info@deezillusie.be www.deezillusie.be

Instagram did not return a 200.