Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

Breydel Feest 2021

Gentse Feesten in Sint-Lievens-Kolegem, dit van 17 juli tot 21 juli 2021. Dit met “The A-Ties” of lees de band van Kurt Burgelman. Na vele maanden van corona stilte, terug leven in de brouwerij, zeker de brouwerij van “Valeir” is van de partij en de food-trucks van de firma “Breydel”, Breydel gekend van de fijne vleeswaren en de niet te versmaden Breydel Ham. Geen Gentse Feesten deze zomer? Toch wel! 🤩 Van 17 tot en met 21 juli kan je terecht op de overdekte speelplaats van Sint-Lieven-Kolegem voor een spetterend feest! Vanaf 9 uur is er Café Chantant met ontbijt en ’s avonds spelen Kurt Burgelman XXL (Gentse rock- en popsongs van eigen hand) en The A-ties (covergroep met Kurt Burgelman die je meeneemt naar de jaren ’80). Ook de Breydel-foodtruck is van de partij! Trakteer jezelf dus zeker ook op een heerlijk Breydel-broodje 😉 Om alles veilig te laten verlopen, zijn de plaatsen beperkt… schrijf je dus snel in op www.thewarehouse.be 📍Sint-Lievens Kolegem, Eeklostraat 7 in Mariakerke 🔖Tickets via www.thewarehouse.be

Instagram did not return a 200.