Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

Programma bij Gent Watertoerist in de Gentse Feesten.

Gent-Watertoerist en Rederij De Gentenaer zorgen ook dit jaar opnieuw voor een heel mooi alternatief. We tellen af naar zaterdag 17 juli voor de start van een week met unieke tochten, namelijk uit met 4 NIEUWE SAMENWERKINGEN. Dries Vanhegen (gekend van theater en TV) schreef speciaal onze rederij een uniek verhaal : “Waterlanders” Een verhaal over toen en nu. Een verhaal voor, over en op het water. Een verhaal met muziek … Start van een nieuwe project met STAGENT. Het bier dat ontstaan is uit een samenwerking van 3 Gentenaars en een Stasegemnaar.We krijgen in die week ook de kans om samen te werken met de nieuwste stokerij in Gent : DADA CHAPEL DISTILLERY. Samen met Goûts et Couleurs werd een nieuwe thematocht uitgewerkt waarbij geproefd zal kunnen worden van hun kwaliteitsproducten. Uiteraard geen feestweek zonder onze gekende boottocht met Theater en Filminstituut Stijn Brouns die voor de voorstelling THEATER OP HET WATER 2021 opnieuw een stuk “La Petite Bourgeoisie” gemaakt heeft. Hiervoor wisten ze de gekende TV-figuur Peter Van Asbroeck te strikken. Info www.gent-watertoerist.be

Instagram did not return a 200.