Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

Groot vleeshuis pop-up, Oost-Vlaamse streekprodukten.

Pop-up Groot Vleeshuis start op 1 juni op Goudenleeuwplein in Gent “Omwille van dringende herstelwerken aan de houten dakstructuur dienden we het Groot Vleeshuis te ontruimen en gingen we op zoek naar een tijdelijke pop-uplocatie in Gent. Vanaf 1 juni is iedereen welkom op de tijdelijke locatie op het Goudenleeuwplein in hartje Gent, vlakbij de stadshal. Je kan er meer dan 175 streekproducten kopen én ook proeven op het zonnige terras.”, vertelt Leentje Grillaert, gedeputeerde bij de provincie Oost-Vlaanderen en voorzitter van EROV. De Economische Raad voor Oost-Vlaanderen (EROV) vond een geschikt pand op het Goudenleeuwplein 3 in Gent, waar tot voor kort wafelhuis Max gevestigd was. EROV baat deze pop-up uit in opdracht van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Instagram did not return a 200.