Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

16 jaar Sosseteit Manneke Pies Tweelink

Vandaag (29 mei 2021) bestaat de Sosseteit Manneke Pies Tweelink 16 jaar. De voorzitter is terecht trots op het bestaan van zijn “Sosseteit”, die het Gents wil bevorderen en meer ook toegankelijker maken. Zij hebben hun vaste stek in het etablissement “Nestor” op de Kraanlei 17/19 te Gent, nu hernieuwde opening van het Restaurant “Wabi & Sabi” – met gerechten geïnspireerd op de Wabi-Sabi filosofie. De voorzitter, Etienne Flerick, zet dit maar al te graag in de spotlights, gezien de jarenlange gastvrijheid voor hun vereniging, maar zeker ook voor de heerlijke gerechten.
Tijdens deze korte plechtigheid herhaalde de voorzitter nog eens de oproep, een vrouw te vinden voor de reus “tJenne”. De reus naar de gelijkenis van Etienne Flerick, het was bijna zover, maar de reuzin bleek reeds een echtgenote te hebben… de zoektocht gaat verder.

Instagram did not return a 200.