Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

Stickerverkoop Rode Kruis Gent dwingt tot creativiteit.

Traditiegetrouw heeft de Gentse burgemeester de eerste Rode Kruissticker gekocht. Dit jaar vieren we 60 jaar Rode Kruisstickers en 25 jaar Studio 100; daarom staan dit jaar kabouter Plop, Bumba, Piet Piraat, Baba Yega, Mega Mindy en K3 op de sticker. In deze coronatijd halen de Gentse vrijwilligers alles uit de kast om iedereen de kans te geven de sticker aan te schaffen. In de eerste plaats kan iedereen terecht bij een vrijwilliger in zijn omgeving – er zijn meer dan 400 Rode Kruisvrijwilligers in Gent. Geïnteresseerden kunnen terecht bij wie een affiche aan het raam hangt: ‘bel hier aan voor een sticker’. • Nieuw dit jaar: een sticker kopen voor een kind in de Gentse regio. Hoe? Via Payconiq betaal je één of meerdere stickers. De vrijwilligers zorgen dat de sticker goed terechtkomt. Meer informatie op de website www.rodekruisgent.be

Stickerverkoop Rode Kruis Gent dwingt tot creativiteit.

Instagram did not return a 200.