Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

William Linthout selectie”International fotofestival Pelt”

Na twee succesvolle edities organiseert vzw Lens op de Mens – Fotofestival Pelt in samenwerking met het gemeentebestuur van Pelt en CC Palethe in de zomer van 2021 de derde editie van het tweejaarlijkse fotofestival ‘Lens op de Mens’. Voor deze derde editie gaan we verder op de ingeslagen weg. Professionele en amateurfotografen vanuit de hele wereld zijn welkom om hun mooiste beelden aan het grote publiek voor te stellen. Het hoofdthema van deze editie is opnieuw ‘de mens’ in de breedste zin van het woord. ​Een internationale jury van professionele fotografen maakt nu een selectie uit alle ingezonden foto’s. @williamlinthout Buiten tentoonstelling 6 juni tot 30 september 2021in Pelt van de geselecteerde foto’s. www.gentinbeeld.gent www.life-streaming.site

Instagram did not return a 200.