05/08/2021

Gent in Beeld

Weetjes uit en rond Gent

Samen lossen we de problemen op VZW woongift Gent.

Het aantal daklozen volwassen, kinderen jongens en meisjes, de cijfers zijn weerzinwekkend. Niet het totaalcijfer alleen, maar het aantal kinderen, jongeren, bejaarden die op straat leven of het percentage vrouwen enz. Is te hoog. Woongift.Gent vzw gaat dit aangrijpen om mensen te overtuigen om ons te helpen middelen samen te brengen om mensen van de gevaarlijke straat te halen.Het lied gaat daar enorm meehelpen de aandacht op de situatie te krijgen. www.gentinbeeld.gent lookforward.be woongift.gent Doe een gift op ons rekeningnummer bij de Koning Boudewijnstichting BE10 0000 0000 0404 BIC BPOTBBEB met structurele mededeling 128/3162/00022 Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro. @woongiftgent

Instagram did not return a 200.