Gent in Beeld

Positief nieuws uit Gent en verre omstreken

Stephania D’Hose voorzitter van de Senaat

Kent u de jongste voorzitter van de Senaat ooit al? Ik kan het zelf bijna niet geloven, maar deze positie werd vandaag officieel aan mij aangeboden. En ik heb er volmondig ja op gezegd! Als voorzitter zal ik de volgende jaren de Senaat begeleiden in de komende staatshervorming, en mee denken over de toekomst van de Senaat. Als adjunct-kabinetschef Cultuur van Sven Gatz heb ik veel ervaring met staatshervormingen, in die zin dat ik hard heb gewerkt aan de succesvolle afslanking van de provincies. Ik weet dus heel goed wat het betekent om organisaties te heroriënteren en hoe om te gaan met het personeel. Zolang de Senaat nog bestaat wil ik er evenwel een dynamisch, modern en transparant huis van maken.

Instagram did not return a 200.